Vloerverwarming Amersfoort

Vloerverwarming is nog steeds in trek, zowel in woningen als in bedrijfspanden. Dat is ook logisch, want deze verwarmingsvorm is comfortabel, zuinig én ruimtebesparend. In de eerste jaren was vloerverwarming alleen onder een aantal vloersoorten mogelijk, maar tegenwoordig hoeft het soort vloer in uw pand geen belemmering meer te zijn. Wilt u weten of deze verwarming in uw situatie ook de juiste keuze is? En woont u in de regio Amersfoort? Neem dan eens contact op met de door ons aangedragen professional. Wij zijn een ervaren vloerverwarming specialist en adviseren u graag.

Vloerverwarming plaatsen: de voordelen

Deze verwarmingsvorm biedt diverse voordelen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen kiezen voor verwarming onder hun vloer. Niet alleen bespaart het ruimte doordat u geen radiatoren meer nodig heeft. U kunt ook besparen op uw stookkosten, en heeft nooit meer last van koude voeten. Overtuigd door de vele voordelen en wilt u nu ook vloerverwarming aansluiten? Onze specialisten helpen u met plezier.

Onderhoud en reparatie

Niet alleen voor installatie, maar ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht. Wilt u de vloerverwarming ontluchten of doorspoelen? Moet de pomp vervangen worden? Schakel ons dan in voor een uitgebreide onderhoudsafspraak. Vermoedt u met lekkage te maken te hebben? Uw vloerverwarming wordt niet warm of werkt niet? Dan is het tijd voor reparatie. Neem dan vlug contact met ons op. U kunt ons op het nummer 085 - 106 1600 dag en nacht bereiken bij spoed. Vervolgens komen we zo snel we kunnen naar u toe. In Amersfoort en omstreken kunt u op ons rekenen!