CV installatie Amersfoort

Steeds meer woningen maken gebruik van centrale verwarming. In oudere huizen zijn soms nog gaskachels geïnstalleerd. Heeft u nog een gaskachel en wilt u deze laten vervangen door centrale verwarming? Dit is heel verstandig, want centrale verwarming aanleggen is veiliger en goedkoper. De expert voor het installeren van uw verwarming in de regio Amersfoort is DA.Installatietechniek. Heeft u nog een oude CV? Dan vervangen wij deze graag voor u door een nieuwe CV ketel. Tegenwoordig zijn er zeer zuinige ketels verkrijgbaar, zoals een HR ketel. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor CV installatie bij u thuis? Wij geven u graag deskundig advies.

CV ketel plaatsen?

Als CV monteur werken we uitsluitend met kwaliteitsketels. Hierbij kunt u denken aan de volgende merken:

  • ATAG
  • Intergas
  • Nefit
  • Remeha
  • Vaillant

Weet u niet welk toestel u wilt kiezen? Wij denken met plezier met u mee. En is de keuze eenmaal gemaakt? Dan gaan wij vervolgens de CV ketel installeren.

CV installatie Amersfoort uitvoeren

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Of wilt u direct een vakman voor uw centrale verwarming in Amersfoort of omstreken inschakelen? Neem dan contact met ons op. CV aanleggen? Op onze vakmannen kunt u te allen tijde rekenen! Wij zijn ook altijd te bereiken op 085 - 106 17 36.