Intergas ketel storing in Amersfoort?

Staat u plotsklaps onder een koude douche? Lijkt uw woonkamer wel een sauna nadat u de thermostaat een graadje hoger heeft gezet? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een Intergas ketel storing. Problemen met uw CV installatie komen nooit gelegen. Gelukkig biedt het resetten van het toestel vaak een uitweg uit de overlast. Blijft de hinder bestaan? Dan is het tijd om er een professional bij te halen. In Amersfoort en omstreken doet u hiervoor een beroep op de ervaren CV monteurs van DA.Installatietechniek.

Dag en nacht hulp bij een Intergas storing

Heeft u problemen met uw Kombi Kompakt of Prestige HR? Of geeft een ander type Intergas CV ketel problemen? Lukt het niet om het toestel weer goed te laten werken? Onze medewerkers staan bij spoed 24/7 voor u klaar. Op het telefoonnummer 085 - 106 17 36 kunt u ons dus dag en nacht bereiken.

Ook voor andere problemen aan uw CV installatie kunt u bij ons terecht. Vermoedt u bijvoorbeeld met lekkage te maken te hebben? Of werkt een radiator niet meer? Onze experts staan met plezier voor u klaar. Neem gerust contact op, dan zijn we u in de regio Amersfoort zo vlug mogelijk van dienst!