CV onderhoud Amersfoort

Geen enkele installatie kan zonder onderhoud, datzelfde geldt voor uw CV ketel. De ketel wordt immers in een land als Nederland intensief gebruikt, wat na verloop van tijd zal leiden tot slijtage. Door de ketel eens in de zoveel tijd te laten onderhouden door een professional, worden eventuele mankementen in een vroeg stadium ontdekt. Herstel is dan vaak nog mogelijk, u verkleint op deze manier de kans dat de ketel op een onhandig moment plotseling uitvalt.

Woont u in Amersfoort of omgeving en zoekt u een specialist voor CV onderhoud? Neem dan eens contact op met DA.Installatietechniek. Als ervaren CV specialist voeren wij al jarenlang onderhoudsbeurten uit aan alle mogelijke typen ketels. Ook uw CV, HR of combiketel onderhouden we graag!

CV onderhoudscontracten

Voor CV onderhoud kunt u bij ons bedrijf diverse onderhoudscontracten afsluiten. Al onze abonnementen zijn na een jaar opzegbaar, u zit dus nergens lang aan vast. Eens per jaar komen onze CV monteurs bij u langs om de ketel schoon te maken, af te stellen, eventueel bij te vullen en te controleren op gas-, lucht- en waterdichtheid. Treedt er in de tussentijd een CV storing op? Dan bent u verzekerd van snelle hulp! Voor CV ketel onderhoud in de regio Amersfoort zijn wij uw ervaren CV expert!