CV ketel vervangen Amersfoort

Moet uw cv ketel vervangen worden? Bijvoorbeeld door een defect of simpelweg door ouderdom? Of wilt u investeren in een nieuwe ketel om energiezuiniger te kunnen stoken? De CV monteurs van DA.Installatietechniek installeren graag een nieuwe CV ketel voor u in Amersfoort of omgeving. Wij werken voornamelijk met bekende kwaliteitsmerken als Nefit, Intergas, Vaillant en Remeha. We kunnen u echter ook van dienst zijn als u kiest voor een ander merk ketel. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!

Welke CV ketel kiest u?

Als wij uw ketel vervangen, gaat dit uiteraard in goed overleg met u. We adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden wat betreft HR en combiketels. Combiketels worden steeds populairder in Nederland. Een combiketel is een ketel die niet alleen zorgt voor de verwarming van uw huis, maar ook zorgt voor de warmwatervoorziening. Wij kunnen u advies geven over het gebruik van deze CV ketel. Is deze geschikt voor uw huishouden? Is dit mogelijk voor uw woning? We helpen u graag.

Meer dan alleen de CV ketel vervangen

Voor het vervangen van uw CV ketel bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook als er radiatoren vervangen moeten worden, of als het tijd is voor nieuw leidingwerk of een expansievat, regelen we dit graag voor u. Daarnaast nemen we eveneens CV onderhoud van uw ketel voor onze rekening. We bieden verschillende onderhoudscontracten! U bent bij onze contracten verzekerd van een jaarlijkse onderhoudsbeurt en u maakt gebruik van onze storingsdienst: iedere CV storing wordt binnen 24 uur verholpen, vaak zelfs nog dezelfde melddag. In Amersfoort en omstreken staan we voor u klaar!