CV lekkage in Amersfoort?

Woont u in de regio Amersfoort en blijkt uw CV ketel onverwacht lek te zijn geraakt? Wacht niet te lang en schakel meteen hulp in van DA.Installatietechniek. Als CV monteur weten we als geen ander hoe lastig problemen met een lekkende CV ketel zijn. Wij zorgen er dan ook voor dat alles snel weer werkt zoals het hoort. Onze vakmannen hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring met zowel installatie, onderhoud als herstel van alle mogelijke CV ketels. Ieder lek wordt dan ook altijd snel hersteld!

Lekkage aan uw CV ketel herkennen

Als er een grote plas water onder de ketel ligt is het natuurlijk logisch dat er zich ergens een lek bevindt. Vaak is het echter niet zo simpel. CV lekkage herkent u het best aan de gevolgen hiervan: namelijk een slecht werkende of zelfs uitgevallen verwarming als gevolg van een te lage waterdruk in de ketel. Er is dan te weinig druk om het water te verwarmen en door uw woning te verspreiden. Ook veel lawaai uit de ketel kan een aanwijzing zijn van lekkage.

Twijfelt u of uw CV ketel lekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we informeren u graag. Is reparatie nodig? Dan kunt u dag en nacht op ons rekenen in de regio Amersfoort. Bel ons op het nummer 085 - 106 17 36, dan komen we zo gauw we kunnen naar u toe!