Radiator plaatsen in Amersfoort?

Voor een goed functionerende verwarmingsinstallatie is het van belang dat uw radiatoren in optimale staat verkeren. Hiervoor kunt u in de regio Amersfoort bij DA.Installatietechniek. Als allround verwarmingsmonteur staan wij met plezier voor u klaar.

Installatie van radiatoren

Wilt u een nieuwe radiator aansluiten? Voor het installeren van verwarming kunt u altijd een beroep op ons doen. Het kan om een enkele radiator vervangen gaan, of om alle exemplaren in uw woning of bedrijf. Als installateur is geen klus ons te groot of klein. Zowel voor aanleg als vervanging zijn wij u van dienst.

Snelle reparatie

Wilt u ervoor zorgen dat uw radiatoren altijd als gewenst werken? Laat onze vakmannen dan langskomen voor een onderhoudsbeurt van uw CV. We controleren dan alle onderdelen en stellen de installatie optimaal af, zodat u zo energiezuinig mogelijk stookt.

Uw radiator wordt niet warm, de verwarming tikt of u vermoedt met lekkage te maken te hebben? Bij ons kunt u vertrouwen op snelle service en zorgvuldige reparatie. Voor dringende gevallen kunt u ons dag en nacht bereiken. Bel ons 24/7 op het nummer 085 - 106 17 36, dan komen we vervolgens zo gauw we kunnen naar u toe. In Amersfoort en omstreken zijn wij uw specialist op het gebied van radiatoren!