CV storing Amersfoort

Komt u thuis in een koude woning, of merkt u dat er plotseling geen warm water meer uit de kraan komt? Valt de stroom uit, en krijgt u daarna de ketel niet meer aan de praat? Geen nood! Bij een CV storing kunt u in Amersfoort en omgeving dag en nacht rekenen op de specialisten van DA.Installatietechniek. Wij weten hoe belangrijk het is om zo snel mogelijk weer een werkende ketel te hebben. Daarom wordt u altijd snel geholpen!

CV uitgevallen? Verhelp de CV storing zelf

Bij een CV storing kunt u allereerst zelf kijken of er een duidelijke oorzaak is voor het probleem. Zo kan de waterdruk bijvoorbeeld te laag zijn, kunnen uw radiatoren moeten worden ontlucht of kunt u simpelweg de ketel resetten. Helpt dit allemaal niet? Dan staan wij voor u klaar. Wij zijn een modern installatiebedrijf en voldoen aan alle eisen om deze werkzaamheden uit te voeren. Heeft u lekkage of andere problemen met uw ketel? Neem een van onze vakmannen in de arm. Wij zijn u graag van dienst. We zijn gespecialiseerd in het verhelpen van storingen bij de volgende merken:

Uitstekende service bij problemen en storingen

Heeft u te maken met een storing van uw installaties? Is uw ketel uitgevallen? Of is er sprake van lekkage? Onze vakmannen zorgen dat storingen en mankementen altijd binnen 24 uur zijn verholpen, vaak nog op dezelfde melddag. Eén telefoontje is genoeg om direct onze hulp in te schakelen, dat is onze kracht. We werken snel, professioneel en gebruiken moderne apparatuur. Hierdoor is kwaliteit verzekerd en hoeft u zelf niet langer dan nodig bij het probleem stil te staan. Woont u in de regio Amersfoort? Neem dan contact met ons op!