Boilers en geisers Amersfoort

Heeft uw geiser onderhoud nodig? Of wilt u een nieuwe boiler aansluiten? Voor alle vragen op het gebied van boilers en geisers schakelt u in Amersfoort en omstreken de CV monteurs van DA.Installatietechniek in. Onze vriendelijke medewerkers streven naar de beste service en kwaliteit. We zijn u met plezier van dienst!

Installatie van boilers en geisers

Wilt u een boiler of geiser aansluiten? Voor installatie van boilers en geisers zijn wij u aangewezen expert. Weet u niet welk type het best bij uw woonsituatie past? Dan denken we graag met u mee. Onze service gaat verder dan installatie. Ook voor vervanging en onderhoud doet u een beroep op ons. Wilt u bijvoorbeeld uw geiser schoonmaken, of moet de huidige boiler vervangen worden? Het zijn allemaal klussen waarin wij ruime ervaring hebben.

Ook voor reparatie

Uw boiler lekt, of het water wordt niet goed verwarmd? Voor reparatie van boilers en geisers kunt u tevens terecht bij onze specialisten. We bieden voor spoedgevallen zelfs een 24-uurs service; u kunt ons dus dag en nacht bereiken! Bel ons op het nummer 085 - 106 17 36, dan komen we vervolgens zo vlug mogelijk bij u langs. Heeft uw klus minder haast, of wilt u eerst meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul in dat geval ons online formulier in, dan hoort u vlug van ons. In de regio Amersfoort kunt u op ons rekenen!